Nagy hangsúlyt kell fektetnünk a környezetünk megtisztítására.
Ma már állandó sugárzásban élünk, a rengeteg műszaki cikk használata hatalmas elektromágneses teret generál körülöttünk, ami a legtöbb esetben csak fejfájással, fáradékonysággal terheli a szervezetünket, de az egyébként veszélyeztetett embereket még erősebb mértékben károsíthatja.

Hogyan tehetünk ellene?

– Organikus (bio) táplálék fogyasztása, amennyire csak lehet, kerüljük a feldolgozott élelmiszereket.

– Csökkentenünk kell az elektromágneses teret magunk körül! Mellőzzük a mikrohullámú sütő használatát.
Használjunk sólámpát vagy Trezonert (Magneter cég terméke, megrendelhető a Csoda-Bogár Házban), melyek alkalmasak az elektromágneses tér semlegesítésére.
Ha lehet, próbáljunk természetes méregtelenítő kúrát alkalmazni néha, például infraszaunát látogatni, sószobába járni, agyagos, vagy sós fürdőt venni, stb. További ötletek a Csoda-Bogár Házban.

– Mosás, tisztítás:
mosószerek helyett mosódióhéj, mosószóda, öblítés helyett ecet használata javasolt.
Takarításhoz javasoljuk a mosószódát, szódabikarbónát, ecetet, mert ezek természetes módon, tökéletesen tisztítanak, semmilyen káros utólagos hatással nem rendelkeznek.

– Testápolás:
Minden testápoló és tisztító szer (már a gyógyszertári babafürdető krém is) tartalmaz valamilyen nehézfém, vagy kőolaj származékot, ezért ezeket ajánlatos kerülni.
Hajmosásra használjunk tojássárgáját, amit célszerű óvatosan rácsorgatni a hártyás héjából a fejünkre, mert a hártyát elég nehéz utána kimosni a hajból.
Testápolásra javasoljuk (arcra is) a 100%-os natúr kókuszvajat, kókuszzsírt vagy kókuszolajat, ezek illatmentesek, egy-két csepp illóolaj hozzáadásával ízlésünknek megfelelő krémeket készíthetünk. Remek alapanyag testápoláshoz a Shea-vaj is.

– Víztisztító, és légtisztító berendezés használata ajánlott, ha már csak annyit sikerül elérnünk, hogy otthonunkban tiszta, pihentető, allergén-mentes környezetet teremtünk, máris nagyot léptünk előre a teljes egészség felé!