Minden szülő szeretné kisgyermekét a lehető legjobb körülmények között tudni napközben. Megnyugtató érzés az, ha az embernek nem kell egész nap azon gondolkodnia munka közben, hogy vajon az a kis emberke, aki számára a világon a legfontosabb, olyan helyen van-e, ahol szeretik, és mindent megkap amire szüksége van. Különösen érvényes ez azokra a családokra, ahol sajátos nevelési igényű kisgyermek van. Az Ő kis életük más, mint egészséges társaiké, és ebből következik, hogy igényeik is különlegesek. Mi, az Óvoda alapítói – magunk is érintett szülők – pontosan tisztában vagyunk ezzel a problémával, éppen ezért olyan óvodát hoztunk létre, ahol az egészséges gyermekek és sajátos nevelési igényű kis társaik a maximális figyelmet, szeretetet, és a számukra legmegfelelőbb ellátást kapják minden téren. Óvodánkban kiváló szakemberek foglalkoznak a gyermekekkel, gondosan szem előtt tartva az egyéni igényeket minden területen. Szeretettel várunk minden egészséges és sajátos nevelési igényű gyermeket. Az egészséges gyermekek számára kiemelt kis létszámú közösséget, speciális, iskolára felkészítő foglalkozásokat, diszlexia-prevenciós, logopédiai fejlesztést, tehetséggondozást kínálunk.

P1070768

Mivel sajátos nevelési igényű társaikkal integrált környezetben töltik az óvodai életüket, megtanulják elfogadni a másságot, toleránsabbá, szociálisan megértőbb és érzékenyebb emberré válhatnak az itt eltöltött néhány év alapján. Sajátos nevelési igényű gyermekek részére egyénre szabott fejlesztő foglalkozásokat kínálunk: gyógypedagógiai-, logopédiai foglalkozás, kapcsolati fejlesztés és ABA fejlesztés lehetősége, természetgyógyászati-szolgáltatások, craniosacralis terápia, a legjobb szakemberek segítségével. Speciális étkezést tudunk biztosítani (GAPS, SCD, GFCF, esetleg saját, otthonról behozott étel). Mindezt csodaszép környezetben, harmonikus, szeretetteljes, nyugodt légkörben biztosítjuk a kicsiknek.

Óvodánkban a holisztikus szemléletmód a mérvadó, csak olyan szakembereket alkalmazunk, akik ebben a szellemben gondolkodnak és segítik a gyermekek egészséges fejlődését.

A Csoda-Bogár ovit megálmodni könnyű volt, létrehozni gyönyörű és embert próbáló feladat.

http://csodabogar.eu